Stedet
Markedsplass
Priser og bestilling
Skikk og bruk
Hva skjer
Frivillig
English
Hjem
Program

Halsnes Friluftssenter


Ligger i Aurskog-Høland kommune og er virkelig en friluftsperle. Her finner du leirsted med både strand og badebrygge. Stedet er spartansk, men har toaletter. Bading gjør du i vannet og matlaging gjør du enten på medbragt primus eller på grillene som vi tenner opp hver ettermiddag. Her lager vi teltleir og koselig stemning. De som kommer langveisfra trenger bare å ta med seg sovepose og liggeunderlag ( og øreplugger ) Da du kan sove i ett fellestelt mot en liten avgift.Butikk

Det ligger butikk i gangavstand fra leirstedet så om du trenger å kjøpe mat eller andre ting er dette innen rekkevidde.

Hvordan kommer man dit?Med bil

Her finner du
kartlink 

Med tog

Du tar toget til Lillestrøm stasjon der det går egen transport til Halsnes mot en liten avgift. Plass på bussen MÅ forhåndsbestilles og vi må vite hvilken avgang du kommer til å benytte. Dette for å beregne plass og tilstrekkelig antall avganger.Hvor stanser bussen ?

Lillestrøm stasjon, utgang mot varemessa. Man ser Sats til høyre og Rema 1000 rett frem, samles ved det rosa merket, og om mulig opplasting der eller på parkeringen bak SATS. Husk at turen må forhåndsbestilles. Avgangen 1400 på fredag kjører via gardermoen, og henter der kl 1430. Så da er det plass til noen få der.